Forside / VILKÅR & BETINGELSER

VILKÅR & BETINGELSER

I VILKÅR FOR BRUG AF INTERNETSIDER

I disse brugsbetingelser fortæller vi dig om de vilkår og betingelser, der gælder for materialer, der er offentliggjort på WellO2 Oys websted. WellO2 Oy forbeholder sig retten til at opdatere nærværende vilkår og betingelser og ændre indholdet på hjemmesiden uden forudgående varsel.

Ved at bruge webstedet accepterer du disse vilkår og betingelser og forpligter dig til at overholde gældende lov og andre regler. Brug af webstedet er forbudt i tilfælde af at du ikke accepterer disse betingelser.

INTELLEKTUELLE EJENDOMSRETTIGHEDER

Webstedets intellektuelle ejendomsrettigheder ejes af WellO2 Oy eller af en anden særskilt specificeret enhed. Alle rettigheder forbeholdes i alle lande.

WEBSITE INDHOLD

Oplysningerne om sygdomme, sundhedsmæssige problemer og deres pleje på webstedet er kun til informationsformål. Disse informationer kan under ingen omstændigheder erstatte rådgivning og instruktioner fra medicinsk fagfolk. Søg altid råd og vejledning hos din praktiserende læge, inden du iværksætter handlinger på grundlag af webstedets oplysninger.

WellO2 Oy stræber efter, at de oplysninger, der offentliggøres på webstedet, er nøjagtige og ajourførte. På trods af vores vedligehold kan vi dog ikke garantere nøjagtigheden og aktualiteten af ​​webstedets oplysninger.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Vi stræber efter at sikre, at vores websted fungerer kontinuerligt og nøjagtigt i alle situationer, men vi kan ikke garantere, at webstedet altid er tilgængeligt, eller at det altid fungerer uden skyld. WellO2 Oy påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte skader, der kan være resultat af brug eller brug af webstedet eller andre elektroniske tjenester, og for skader, der måtte opstå som følge heraf.

WellO2 Oy påtager sig intet ansvar for virusinfektion fra webstedet til brugernes computere eller for anden malware. WellO2 Oy påtager sig heller ikke noget ansvar for direkte eller indirekte skader, som den førnævnte skadesoftware kan forårsage.

Vores firma kan ikke overvåge indholdet på tilknyttede tredjepartswebsteder, og kan derfor ikke tage ansvar for nøjagtigheden og aktualiteten af ​​informationerne deri. Links er udelukkende beregnet som hjælpemidler, og tilstedeværelsen af ​​linkene på webstedet skal ikke fortolkes som WellO2 Oys støtte til de linkede sider.