Forside / SOM TRÆNINGSREDSKAB

SOM TRÆNINGSREDSKAB

Optimer præstationerne med Well02

Viste du, at;

1) Under tung belastning bruges op til 30% af kroppens energiforbrug til vejrtrækning.

2) Lungerne og luftvejene beskytter sig ved at udskille mere slim, især når luften er tør og kold.


3) Ved alvorlig anstrengelse af lungerne forårsager den øgede produktion af slim irritation og mulige infektioner, som forringer ydeevnen.

WellO2 er et værktøj, der styrker, udvider og renser luftvejene gennem åndedrætsmodstand og varm damp.

✔️ Varm damp lindrer irritation i luftvejene, fugter slimhinderne og opløser slimet, der bliver lettere at slippe af med. Når det bliver lettere at trække vejret, forbedres trivsel og livskvalitet. Og søvn forbedres.


✔️ Den varme damp reducerer også luftvejsslim og blokeringer, hvilket reducerer risikoen for at udvikle luftvejsinfektioner.


✔️Ind- og udånding med modstand styrker åndedrætsmusklerne og varm damp hjælper med at trænge dybt ned i luftvejene.

WELLO2s brugere fortæller

"Brugen af WellO2 er blevet en del af min træningsrutine, og jeg tager også det med til konkurrencer og på træningslejre.
Jeg indånder regelmæssigt varm damp i den øvre luftvej med en næsemaske. Dette er især vigtigt i influenzasæsonen, når risikoen for sygdom er højere. Jeg har formået at forblive usædvanligt sund i de sidste tre år. Brug af Well02 har været en af de vigtigste forebyggende foranstaltninger til forebyggelse af sygdom. "


Krista Pärmäkoski
Längdskidåkare och flerfaldig OS-medaljör

"Jeg bruger Well02 til at opretholde og maksimere åndedrætsmusklerne og øget åndedrætseffektivitet og udholdenhed. Den varme damp har bidraget til at holde min astma under kontrol, så min ydeevne ikke længere er begrænset. Det har også bidraget til at forhindre infektioner i den øvre luftvej. Åndedrætsøvelser med stor modstand også forbedrede min holdning og styrkede min overkrop, hvilket øgede effektiviteten ved tung styrketræning.

"The Saw Bagpipe" er fortsat en permanent del af min træning - og er en fantastisk opfindelse!"

Joel Naukkarinen
Roddare

"Første gang jeg hørte om WellO2, var det fra min træner, der fortalte mig, at Aulis Kärkkäinen har udviklet et udstyr til at øge hans vejrtrækningsevne. Jeg synes, det er vigtigt som en elite atlet, at alle mine muskler er stærke, og lungerne er lige så vigtige som biceps eller benmuskler.

Om vinteren træner og konkurrerer vi i haller med tør indendørs luft. Bagefter tager jeg åndedrætsapparatet ud af min træningstaske og indånder dybt. Jeg vil sprede Well02-budskabet til atleter i alle aldre.

Jeg anbefaler at bruge Well02. Husk at trække vejret!" 

Sara Francis
Sprinter

WELLO2 for atleter og motionister