Forside / TIL EN AKTIV HVERDAG

TIL EN AKTIV HVERDAG

WellO2 – Til en aktiv hverdag

Oplever du disse udfordringer, der er fælles for ældre?

1) Det er anstrengende at gå på trappen, bære en indkøbspose eller rejse sig fra en stol.
2) Nogle gange er vejrtrækning svag og undertiden overfladisk / intens.
3) Søvn afbrydes, og det er vanskeligt at sove.

WellO2 er et værktøj, der styrker, udvider og renser luftvejene gennem åndedrætsmodstand og varm damp.

✔️ Varm damp lindrer irritation i luftvejene, fugter slimhinderne og opløser slimet, der bliver lettere at slippe af med. Når det bliver lettere at trække vejret, forbedres trivsel og livskvalitet. Og søvn forbedres.

✔️ Den varme damp reducerer også luftvejsslim og blokeringer, hvilket reducerer risikoen for at udvikle luftvejsinfektioner.

✔️ Ind- og udånding med modstand styrker åndedrætsmusklerne og varm damp hjælper med at trænge dybt ned i luftvejene.

WELLO2s brugere fortæller

"Jeg har brugt min WellO2 til at gøre vejrtrækning gennem næsen lettere. Det har været uvurderligt for at forhindre opbygningen af slim. Nogle gange indånder jeg kun damp, flere rolige åndedrag og ud gennem næsen. Derefter indånding gennem næsen og udånder med åndedrætsmodstand, flere gange i træk. Det føles som om slimet først bliver blødere, og derefter begynder det at løsne og komme ud. En ting, jeg lærte, er, at det lønner sig at udføre åndedrætsøvelserne så roligt som muligt med enheden og at trække vejret normalt mellem øvelserne. WellO2 er blevet som en daglig terapi for mig. Jeg anbefaler det til alle, der kan drage fordel af PEP-træning. WellO2 kombinerer praktisk talt dampens slimfrigivende og gavnlige virkning med luftvejsmodstand. Det beroliger, åbner luftvejene og gør det lettere at hoste slim ud. "

Maija H

WELLO2 – Nemt og ubesværet åndedrag