Forside / DATAPOLITIK

DATAPOLITIK

Databeskyttelsespolitik for WellO2 Oys kunderegister

Databeskyttelse sker i henhold til lovgivning, der finder anvendelse på personoplysninger (især personoplysningsloven 523/1999, §§ 10 og 24).
(beskrivelse opdateret 1.11.2021)

1. Registreringsenhed

WellO2 Oy
Fo nummer: 1627355-6
Verstaankatu 5 A 3, 33100 Tampere, FINLAND
Telefon: +358 10 5837 966 (pris 8,4 c / min)

2. Registreringsansvarlig kontaktperson

Arja Ahvenniemi / Petri Remes
WellO2 Oy
Telefon: +358 10 5837 966 (pris 8,4 c / min)
e-mail: info@wello2.com

3. Navnet på registret

Kunderegistret er baseret på kundeforhold med og andre relevante forhold til WellO2 Oy ("WellO2s kunderegister")

4. Formålet med registeret

Målrettet digital markedsføring, levering af produkter og tjenester, udvikling af aktiviteter, gennemførelse af undersøgelser og information med f.eks. nyhedsbrev.

5. Registrets informationsindhold

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og IP-adresse.

6. Regelmæssige informationskilder

Personlige oplysninger indsamles hovedsageligt fra brugere i forbindelse med bestilling eller registrering eller senere under et kundeforhold, samt oplysninger, der opstår, når de besøger hjemmesiden, herunder IP-adressen.

7. Videregivelse og overførsel af data

Vi sælger, lejer ikke eller overfører identificerede personers personlige oplysninger til tredjepart. Vi kan overføre brugernes personlige data på grundlag af krav, der stilles af den kompetente myndighed eller andet organ i overensstemmelse med gældende lov. Vi kan overføre data til videnskabelig eller historisk forskningsformål, forudsat at dataene er blevet omskrevet på en sådan måde, at dataobjektet ikke kan identificeres fra dem.

8. Overførsel af data uden for EU eller EØS

Vi bruger tjenester som Facebook, Google, LinkedIn, og Twitter. Deres serverinstallation kan være placeret uden for EU. Brugere kan gøre sig bekendt med betingelserne for deres respektive tjenester på deres respektive websteder.

9. Principperne for registerbeskyttelse

Manuelt materiale
Manuelt indsamlede data gemmes i låst plads med begrænset adgang.

Elektronisk materiale
Vi bruger relevante tekniske og organisatoriske databeskyttelsesværktøjer til at beskytte personlige data mod uautoriseret indtrængen, overførsel, destruktion eller anden uautoriseret håndtering. Sådanne metoder inkluderer firewalls, krypteringsteknologi, sikre servere, relevant adgangskontrol, kontrolleret tildeling og overvågning af brugerrettigheder, krypteringsmetoder, instruktioner til personale, der håndterer personlige data, og omhyggelig valg af underleverandører.

10. Ret til anmeldelse

Kunden har ret til at gennemse oplysningerne om ham eller hende.

11. Retten til at kræve korrektion af data

Kunden har ret til at slette eller rette data, der gælder for ham eller hende, bortset fra data, der er baseret på lovgivning.

12. Andre rettigheder i forbindelse med behandlingen af ​​personoplysninger

Brugere har ret til at forbyde overførsel og håndtering af data til direkte reklame, fjernsalg og anden direkte markedsføring ved at kontakte vores kundeservice.